Telefonszám: +36(30)970 9700 - email info@cyclick.hu

Cyclick Kft.

A budapesti székhelyű Cyclick Kft. 2012-ben kezdte meg működését. Fejleszőinknek, rendszerüzemeltetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az informatika változatos területein. Megalakulásunk óta alapelvünk, hogy nem sablonokban gondolkozunk, mindig az ügyfél számára leginnovatívabb, egyben legjobb ár-érték arányú megoldást keressük. A folyamatos tanulás ezért elengedhetetlen, ezt elvárjuk kollégáinktól, de lehetőséget is biztosítunk nekik on-the-job tréningek formájában. Figyelemmel kísérjük és beépítjük szolgáltatásainkba a legújabb trendeket.

Forduljon hozzánk bizalommal egyedi rendszerüzemeltetéssel, weblapkészítéssel, alkalmazásfejlesztéssel vagy vállalatirányítási rendszerekkel kapcsolatban is!

Szolgáltatásaink

Minden projekt más. Ezért a végrehajtás / munkakezdés előtt felmérjük a szükséges erőforrásokat és az Ön igényei, valamint a rendelkezésre álló információk alapján kiválasztjuk a leginkább megfelelő hagyományos, vagy agilis projektszemléletet.

Az évek során szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy ne csak az Ön által megadott specifikációnak való megfelelést, de a használhatóságot és a hatékonyságot is szem előtt tartsuk a tervezés és a fejlesztés során.

Szoftverfejlesztés

Egyedi alkalmazások fejlesztése. Akár webes, desktop vagy mobil applikációról van szó: számíthat ránk!

Kibervédelem

Megfelelően védi saját és ügyfelei adatait? Megfelelően védettek rendszerei? Minősített etikus hackereink segítenek ezekre a kérdésekre gyors választ kapni.

Rendszerüzemeltetés

Az üzleti célok tekintetében kiemelt fontossággal bír az alkalmazásokat kiszolgáló IT infrastruktúra stabil, megbízható üzemeltetése, ebben is számíthat ránk!

Gyengeáram

Informatikai hálózatok, riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek, AV technikai rendszerek tervezése és kivitelezése.

Vezetőink

Kacskovics Miklos

Kacskovics Miklós

Ügyvezető

Völgyi Csik-Balázs

Völgyi-Csik Balázs

Műszaki vezető

KovaryLaszlo

Kőváry László

Fejlesztési vezető

Alkalmazott technológiák