Telefonszám: +36(30)970 9700 - email info@cyclick.hu

Liget Budapest, hálózattervezés, kibervédelem

További cikkek a témában:

Videók

„A Városliget a világ egyik első közparkja, joggal lehetünk rá büszkék. Leglátogatottabb fővárosi parkunk azonban nem csak korával és elsőségével vív ki elismerést, hanem páratlan történelmével és a kezdetektől különleges, Európa-szerte egyedi küldetésével is. A mi Ligetünk egyszerre pihenésre termett városi közpark, zöld oázis és kulturális, szórakoztató, rekreációs intézmények otthona.”
Forrás: ligetbudapest.hu

Cégünk a park infrastruktúrájának gyengeáramú hálózati tervezésében vett részt. Mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli informatikai hálózat tervezése komoly kihívást jelentett, hiszen számos egymástól teljesen különböző kiszolgáló egyéget kellett egymással összekapcsolni. A teljes hálózat a XXI. század elvárásainak megfelelően magas szintű redundancia jellemzi. Mind az erős, mind a gyengeáramú hálózat, több, egymástól független táplálással rendelkezik.
A rendszer kiépítését követően cégünkkel bízták meg a kibervédelmi vizsgálatok elvégzésével. Ezen részletes elemzések / kimutatások alapján sikerült a hálózatot úgy beállítani, hogy az az előírt és elvárt biztonsági szinten szolgálja ki a park infrastruktúráját, dolgozóit, és a parkba látogatókat.

Részletek

Teljesített feladat: Rendszerfejlesztés
Projekt kezdő dátum: 2019.12.11.
Megrendelő: iTeam Holding Zrt.
Kapcsolat