Cégünk már több mint 1000 rendezvényen biztosított IT szolgáltatásokat, így nehéz kiemelni nagy rendezvényeket. Rendezvények amikre büszkék vagyunk:

 • Magyar Gourmet Fesztivál ( 2012 - )
 • Évértékelő beszéd IT hálózata ( 2010 - 2014 )
 • Budapest Water Summit ( 2013, 2016 )
 • Magyar Vidék Napja
 • ArtMarket ( 2012 -  )
 • Fábry Most! Forgatás ( 60 adás )
 • WAMP
 • PlayIT
 • Electronic Beats Festival
 • Europai Innovációs Konferencia
 • Art Market Budapest
 • Portfolio - Lakás kiállítás és vásár
 • Gateway to Space kiállítás ( part I és part II )
 • Daalarna divatbemutató
 • Nemzetközi könyvfesztivál
 • Nyelvparádé
 • Gooól Nemzetközi focikiállítás
 • Living Dinosaurs
 • The Champion
 • PhotoExpo
 • PlayKid
Megjelent: 07 január 2018
Találatok: 2975

Az Áder János köztársasági elnök fővédnökségével és Magyarország Kormánya által a Víz Világtanáccsal együttműködésben megrendezésre kerülő „Budapesti Víz Világtalálkozó 2016” azt kívánja elősegíteni, hogy újabb XXI. századi konfliktusok és globális kockázatok helyett a víz az együttműködés, a béke és fejlődés forrása legyen a világ minden fenntartható fejlődésben érdekelt országa számára. Ennek érdekében az esemény résztvevői a „Budapesti Nyilatkozat 2016” megvitatásával és elfogadásával teszik le megoldási javaslataikat a releváns nemzetközi fórumok számára. Az eseményre, a hozzá kapcsolódó tematikus fórumokra és expóra 2016. november 28-30. között kerül sor Budapesten a Millenáris Parkban.

Cégünk szolgáltatta a konferencia komplex informatikai hátterét. Wifi hálózatot 2500 vendég számára, a sajtó munkatársai számára és a szervezők számára dedikáltan. Több mint 50 kábeles internetelérést a konferencia teljes területén. Prezentációk és beszédek rögzítését 3 helyszínen, és online közvetítését két nyelven. 20 db számítógépet a sajtó munkatársai számára...

Megjelent: 06 január 2018
Találatok: 2696
Részletek

Egész napos programokkal és exkluzív koncerttel várta 2014-ben is a látogatókat a Közmédia napja rendezvény. A programsorozatot harmadik alkalommal rendezte meg az MTVA szeptember 6-án a Millenárison, ahol az érdeklődők betekintést nyerhettek a televízió és rádióműsorok készítésébe, és találkozhattak a közmédia műsorvezetőivel is. Az eseményt ezúttal is a Szimfonik LIVE zárta, melyen többek között fellépett Pásztor Anna, Lovasi András, Odett és a Mystery Gang.
A rendezvény teljes Informatikai hátterét cégünk biztosította, ez volt a harmadik alkalom, hogy a Magyar Televízió nyílt napját támogattuk.

Megjelent: 04 január 2018
Találatok: 2794
Részletek

2013-ban a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Innotrends konferenciára cégünk biztosította a teljes informatikai rendszert.

A Nemzeti Innovációs Hivatal egyik legfőbb feladata a hazai kutatás-fejlesztés és innováció nemzetgazdasági szintű ösztönzése, a hazai start-up ökoszisztéma kialakításának szakmai támogatása, a vállalkozói szféra hálózatosodásának előmozdítása. E misszió elérésének céljából a Nemzeti Innovációs Hivatal első alkalommal szervezte meg 2013. októberében az INNOTRENDS HUNGARY 2013 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást, melynek helyszínét a Millenáris Park B épülete adta.

Cégünk a konferencián innovációs elismerésben részesült!

Megjelent: 29 december 2017
Találatok: 2918

Budapest, 2014. október 19., vasárnap (MTI) – Az elvégzett és a jövőben elvégzendő munka fontosságára hívták fel a figyelmet és a választók szolgálatát, az összefogást hangsúlyozták a Fidesz-KDNP színeiben polgármesteri széket elnyerő településvezetők vasárnap a budai Millenáris Parkban tartott kampányértékelőn. Tarlós István, Budapest újraválasztott polgármestere levélben köszöntötte a résztvevőket, akik szavai szerint “tiszta szívvel mondhatják, diadalt arattak”.

Cégünk biztosította az esemény informatikai hátterét. WiFi hálózatot több SSID-val a szervezők, a sajtó, és a vendégek számára. Stabil, gyors, biztonságos internetelérés az online közvetítések számára.

Megjelent: 03 január 2018
Találatok: 2861
Részletek

Cégünk biztosította a 2012. évi Cyber Space konferencia teljes informatikai rendszerét.

"A kibertér sokkal kevésbé biztonságos, mint a való világ. A kibertérben nincsenek rendőrjárőrök, nincs ügyelet és nincs egy segélyhívószám, amelyet baj esetén hívni lehet (...). A virtuális tér leginkább a vadnyugathoz hasonlít" - mondta az Európai Rendőrségi Hivatal igazgatója.

A budapesti kibertér-konferencia célja a kibertér hálózati és tartalmi fejlődésének, szabad és biztonságos használatának segítése, az ehhez szükséges fejlesztések lehetőségeinek vizsgálata volt a kormányzati és a magánszektor szoros együttműködésében, a nemzetközi és regionális szervezetek összehangoltabb tevékenységével.

Megjelent: 28 december 2017
Találatok: 2907
Részletek

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2013. október 11-én a Budapesti Nyilatkozat elfogadásával, majd Martonyi János külügyminiszter és Doğan Altinbilek, a Víz Világtanács alelnöke záró sajtótájékoztatójával ért véget. A szervezők minden érdekeltnek köszönik a részvételt és a közreműködést, mellyel hozzájárultak a konferencia sikeréhez, és a Budapesti Nyilatkozat végleges szövegéhez.

Cégünk szolgáltatta a rendezvény teljes IT hálózatát: WiFi hálózat több mint 1000 klines számára, plasztikkártyára nyomott egyedi hozzáférési kóddal. Dedikált vezetékes hálózatok biztosítása a szekció termekbe, élő közvetítésekhez, rendfenntartó szervek számára, illetve a sajtó képviselőinek. Asztali számítógép biztosítása a sajtó képviselőinek. Informatikai háttér, és támogatás nyújtás a vetítésekhez, video anyagok felvételéhez, utómunkálatokhoz.

Megjelent: 30 december 2017
Találatok: 2464

Cégünket 2012-ben Kacskovics Miklós alapított, miután 5 év után kivált a szintén általa vezetett AMZ Informatikai Kft-ből. 

Megjelent: 27 december 2017
Találatok: 2596
Részletek