WEB FEJLESZTÉS

Weboldal készítés

A weboldal alapvető eleme sikeres vállalkozásának! Nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. Válassz olyan megoldást, ahol a weboldal dolgozik majd helyetted!

Egyedi, sikeres, hosszútávon megbízható és jól teljesítő weboldalt szeretne? Nálunk valóban azt kapja, amiért fizet: olyan professzionális weboldalt készítünk Önnek, mely amellett, hogy nagyon jól néz ki, Ön által is karbantartható és frissíthető, és a keresőkben is jó eséllyel indul a kiváló helyezésekért.

Az Internet és az e-kereskedelem elismerten a világ leggyorsabban növekedő üzletága - miért? Mert a működési költségek alacsonyan tarthatók, a kiadások rugalmasan szabályozhatók, a forgalom pedig kiemelkedő, hiszen a rendszeresen Internetezők száma csak Magyarországon is többmilliós. Az Internetező célközönség az Ön számára is elérhető!

Az első benyomás megismételhetetlen!

Régebben a cipődet nézték meg először, ma már a weboldaladdal kezdik. Egy rossz weboldallal megjelenni olyan, mint egy komoly tárgyalásra elmenni gumicsizmában. Most biztosan nevetsz, de ez totál komoly téma. A weben igényesen megjelenni ugyanolyan elvárás, mint az életben. 

Céged szíve a weboldal, csak szakemberre bízd!

Ahhoz, hogy sikeres legyél a neten, szakértelem és tudatos online stratégia kell, amelynek természetesen az egyik alapja a minőségi ügyfélszerző weboldal. Nincs még erről elképzelésed? Nem gond, mivel ez a specialitásunk, ebben fogunk Neked segíteni és a weboldalad egy sikeres profittermelő gépezet lesz. 

A cél elérni a célközönséget

Mi a CyClick Kft-nél tudjuk, hogy Önnek megbízható partnerre és teljes körű szolgáltatásra van szüksége hatékony online jelenlétének a felépítéséhez. Cégünk szívesen áll rendelkezésére a honlap elkészítésétől kezdve annak üzembe helyezésén és működtetésén keresztül egészen a keresőoptimalizációig, illetve új weboldala forgalmának felépítéséig. Az olcsó megoldások sokszor pont a lényeget tévesztik szem elől: nem elég a szép design, a weboldal akkor éri el a célját, ha el tudja érni a célközönségét - az Ön vállalkozásának a célközönségét! Az általunk készített honlapok keresőbarát kialakításúak és tartalomkezelő rendszerre épülnek felkészülve ezzel a weboldal hosszútávú eredményes működésére.

Bízza ránk weblapjának elkészítését, vagy meglévő honlapjának felújítását! Kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk! Szívesen állunk rendelkezésére!

Célunk olyan komplett egyedi megoldások készítése, melyek a legjobban illeszkednek ügyfeleink igényeihez. Szakembereink gördülékeny, megbízható munkájukkal és több éves szakmai tapasztalatukkal mindenkor állnak rendelkezésére!

Szolgáltatásaink

  • Weblap készítés: tartalomkezelő rendszerünkön alapuló kereső-optimalizált weboldalak készítése egyedi webdesign, vagy előre elkészített weboldal arculati terv alapján – hogy az Ön weboldala teljes mértékben az Ön kezében legyen.
  • Cégarculat tervezés
  • Webáruház készítése
  • Keresőoptimalizációs elemzés készítése: weboldal szerkezet, hivatkozásrendszer, kulcsszavak eloszlása, hatékonysága, konkurencia felmérése, konkrét javaslatok a jobb helyezés eléréséhez a keresőkben
  • Online marketing, keresőmarketing, online reklámkampányok kezelése (Google Adwords, CTNetwork, eTarget, stb.)
  • Adatbázis alapú weboldalak fejlesztése, webes programozás - első sorban - PHP és MySQL környezetben
  • Web Hosting szolgáltatás biztosítása azok részére, akik honlapjukat nálunk készíttetik – web tárhely, szerver kapacitás, domain név regisztráció és e-mail fiókok biztosítása
  • Weboldalak újratervezése, felújítása, átültetése tartalomkezelő rendszerünkre
  • Előre elkészített weboldal arculati tervek: A web design készítés költséghatékony és időtakarékos megoldása. Válassza ki, amelyik tetszik és már indulhat is a kivitelezés!
  • Webáruház készítés a legmagasabb szinten.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba még ma!

on 15 december 2017
Találatok: 6374