Szaktanácsadás

GDPR-ra történő felkészítés során megvizsgáljuk cége adatkezelésre vonatkozó elveit, megismerjük a jelenleg használt szabályzatokat, eljárásokat. Ezt követően kidolgozunk egy GDPR-nak is megfelelő új adatkezelési szabályzatot, elkészítjük a bevezetéshez szükséges dokumentációt, végigkísérjük az szabályzat életbe lépését.

Megjelent: 20 január 2018
Találatok: 5589
Részletek

Rendezvények

Cégünk a több 1000 rendezvény támogatásán van túl. IT területen minden igényt kielégítünk. Főbb szolgáltatásaink: WiFi illetve vezetékes hálózatok építése, internet, stream, biztonsági kamerák telepítése, beléptető rendszer üzemeltetés, informatikai eszközök bérbeadása.

Megjelent: 16 december 2017
Találatok: 6269
Read More

Programozás

Saját fejlesztésű vállalat irányítási rendszerünk ( PYRAMID ), Magyar Innovációs díjat nyert 2014-ben. Cégünk otthonosan mozog az alkalmazás fejlesztés szinte minden területén.

Megjelent: 16 december 2017
Találatok: 5656
Read More
seo

Weboldal készítés

A weboldal alapvető eleme sikeres vállalkozásának! Nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. Válassz olyan megoldást, ahol a weboldal dolgozik majd helyetted!

Megjelent: 15 december 2017
Találatok: 6364
Read More

Hatékony és Precíz

A Cyclick Kft. testre szabott IT megoldásai biztosítják vállalata számára a korszerű IT szolgáltatásokkal járó előnyöket és leveszi az informatika szervezésének és menedzselésének feladatait válláról.

Megjelent: 16 december 2017
Találatok: 5688
Read More