10 éve ügyfeleink szolgálatában

Írta: Völgyi Balázs

Megalakulásunk előtt egy több ezer fő befogadására képes, több mint 100 főt foglalkoztató rendezvény helyszín belső rendszergazdai és biztonságtechnikai (tűzjelző rendszer, beléptető rendszer, kamera rendszer) feladatait láttuk el. Ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk a céges informatika világában. Tudjuk mekkora szerepe van a megfelelően végzett rendszerkarbantartásnak, megtapasztaltuk mi a kulcsa szerverüzemeltetésnek és azt is, hogyan kell a felhasználókkal érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálni.

A többéves, megbízhatóan végzett munkánknak köszönhetően a megszerzett rengeteg szakmai tapasztalattal és tudással 2012-től kezdve önálló informatikai vállalkozásként működünk tovább. Ügyfélkörünk kibővülése mellett vállalkozásunk alaptevékenysége a kis- és középvállalkozások informatikai rendszereinek működtetése, számítógépeinek karbantartása, rendszergazdai feladatok ellátása, szervereinek üzemeltetése, ügyfeleink munkatársainak teljes körű informatikai támogatása lett.

Teljes körű informatikai megoldásainkkal szerves részei vagyunk ügyfeleink mindennapjainak, munkájuk során számíthatnak cégünkre, kollégáink informatikai szakértelmére, probléma megoldó hozzáállására és lelkiismeretes munkájára!

A fő rendszergazdai feladatok mellett évente több mint 200 rendezvényt támogatunk IT szolgáltatásokkal, valamint saját fejlesztésű, 2013-ban innovációs díjat nyert vállalatirányítási rendszerrel is rendelkezünk.

Cyclick Kft főbb referenciái:

Millenáris Nonprofit Kft.

Vállalat irányítási rendszere – FIR2 majd 2014-től Pyramid ( Mindkettő cégünk fejlesztése ). Egyedi,  weben is elérhető vállalat irányítási megoldás, mely a cég összes rendezvényét, a hozzá tartozó költségeket, szerződéseket, feladatokat kezeli, jelen pillanatban 3200-nál több rendezvényt jelent.
Kezeli a cég teljes leltárár, szerződéseit, árajánlatait kapcsolódik a cég könyvelő rendszeréhez, hogy vezetői információs rendszere teljes képet adjon.
A Millenáris Nonprofit Kft-t jelenleg felügyelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. bevizsgálta a rendszert és használatát más szervezeteknek is ajánlotta.
Ezzel együtt komplex, teljes IT rendszerre kiterjedő üzemeltetést is végzünk a kliens gépektől a szervereken át az egyéb gyengeáramú rendszerekig (tűzjelző rendszer, biztonsági kamera rendszer, beléptető rendszer).

Europa Event Center
Komplex IT üzemeltetés, vezetékes és vezeték nélküli internet szolgáltatás biztosítása, levelező rendszer szolgáltatása, 24 órás online hibabejelentő rendszer 2016 óta.
Többnyelvű, mobilbarát weboldal készítése, tartalmak folyamatos frissítése, rendezvények kiszolgálása IT területen.

Csepeli Szociális Szolgálat
Szociális ügyeket kezelő rendszer – CseppCsalád
Ez volt az első vállalat irányítási rendszer amit cégünk munkatársai készítettek, azóta több mint 10000 szociális ellátottat kezel. Kimutatásokat készít melyek megfelelnek a KSH igényeinek így rengeteg terhet levett az intézmény munkatársairól, akiknek ez heti feladat volt összesíteni a szociálisan ellátottak adatait.
Később együttműködési szerződést kötöttünk a céggel amiben megállapodtunk, hogy a Csepeli Szociális Szolgálat más intézményeknek értékesítheti a programot részesedés fejében,

Papcsák Ügyvédi Iroda
Jogi Ügyviteli Rendszer – Princepsz
Egy jogi ügyeket teljesen lefedő program, mely több irodát is kezel. Egy Jogi ügy minden részleteit kezeli, a dokumentumkezeléstől a követeléskezelésig. Kimutatásokat és nyomtatványokat kezel.
A program érdekessége ,hogy beépülő modulként kapcsolódik az iroda által használt, programokhoz.
(Word, Excel, Eszigno, Takernet, JÜB, FMH)  

Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft.
Az egykori Ipari minisztérium bontását, végző cégben minden IT feladatot a Cyclick Kft. látott el.
Az általános irodai informatikától, a bontás körüli Timelapse illetve drón felvételekig.

Millipop Játszóház
Jegyértékesítő rendszer – Pyramid POS
A játszóház jegyértékesítést felügyelő rendszert még 2013 őszén adtuk át. Büszkék vagyunk rá, hogy azóta zökkenőmentesen működik a rendszer.

Valton Biztonságtechnikai Kft.
Rendezvény nyilvántartó rendszer – Pyramid Cloud
A biztonságtechnika cég rendezvényeit nyilvántartó rendszert 2014 őszén adtuk át.

ilogistic KFt.
Logisztikai rendszer
Teljes egészében saját fejlesztésű logisztikai rendszerünket 2020 tavaszán adtuk át, az azóta kért új funkciók fejlesztése jelenleg is zajlik.
A vállalat IT hálózatának és gépeinek üzemeltetését 2020.06. hó óta cégünk végzi.

STH metál Kft.
A vállalt Dunaújvárosi irodájának IT hálózatát és gépeit 2020.04 hó óta üzemeltetjük. 07. hónapban készülünk átvenni a Budapesti iroda IT üzemeltetését.

on 13 december 2017
Találatok: 3396