Rómer Flóris utca 51/a, Budapest, 1023 +36 30 457 1282 info(@)cyclick.hu Since 2012

Rólunk

A Cyclick Kft. azért lett alapítva és céljának azt tűzte ki, hogy egyedi vállalat irányító rendszereket fejlesszen, ezeket supportolja, valamint egyedig szoftveres megoldásokat értékesítsen.
A fő fejlesztési feladatok mellett, rendezvényeket támogatunk (évente közel 200 )  valamint informatikai megoldásokat és támogatást nyújtunk kis és közép vállalkozásoknak.

Cyclick Kft főbb referenciái:

Millenáris Nonprofit Kft.

Vállalat irányítási rendszere – FIR2 majd Pyramid ( Mindkettő cégünk fejlesztése ) 
Egyedi weben is elérhető vállalat irányítási megoldás, mely a cég összes rendezvényét, a hozzá tartozó költségeket, szerződéseket, feladatokat kezeli, jelen pillanatban 3200 nál több rendezvényt jelent.
Kezeli a cég teljes leltárár, szerződéseit, árajánlatait kapcsolódik a cég könyvelő rendszeréhez, hogy vezetői információs rendszere teljes képet adjon. 
A Millenáris Nonprofit Kft-t jelenleg felügyelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. bevizsgálta a rendszert és használatát más szervezeteknek is ajánlotta.

Részletek

Vállalatirányítás

Napjainkban vállalatirányítási rendszerek alkalmazása egyértelműen a versenyképesség alapvető feltételévé vált. Azonban ha a bevezetett rendszer nem működik megfelelően, akkor nem tudja ellátni hatékonyan a szerepét. A vállalat hatékonyságának biztosításához számtalan olyan feltétel szükséges, ami egy ERP rendszer bevezetését teszi szükségessé. Szinte minden vállalat használ valamilyen szintű informatikai támogatást a munkája során, sokszor ezek különálló, egyedi, csak egy adott feladatra alkalmas szoftverek és eszközök összessége. Az a felismerés, hogy szükség van informatikai támogatásra az minden vállalatban megvan, de az, hogy ennek a támogatásnak egy egységes és az egyedi a igényekhez igazodó rendszerben kell megvalósulni, az már csak a legsikeresebb vállalatok sajátja. Egy vállalatirányítási rendszer nem a siker kulcsa, de a különleges elvárasoknak is megfelelő vállalatirányítási rendszer viszont a siker elengedhetetlen feltétele.

Our team

Kacskovics Miklós

Feladatkör: Ügyvezető Igazgató
Email: mkacskovics @ cyclick.hu

Fejér Attila

Feladatkör: Vezető Programozó
Email: fejer.attila @ cyclick.hu

Java programozó, saját vállalatirányítási rendszerünk fejlesztésében vesz részt.

Völgyi - Csik Balázs

Feladatkör: Informatikai munkatárs
Email: volgyi.balazs @ cyclick.hu

 

Szetey Balázs

Feladatkör: Informatikai munkatárs
Email :info @ cyclick.hu

 

Cyclick

A Cyclick Kft 2012 óta évente közel 200 rendezvényen, és több mint 10 állandó helyszínen biztosít folyamatos informatikai szolgáltatást. Keressen minket bizalommal! Info @ CyClick.hu

  • Cégjegyzékszám: 01-09-991764
  • Adószám:24128337-2-41 

Friss blog bejegyzések

Borjour Magnum 2015

17 Február, 2015

Raktár bár

17 Február, 2015

Links