Rómer Flóris utca 51/a, Budapest, 1023 +36 30 457 1282 info(@)cyclick.hu Since 2012

IT Outsourcing

Hatékony és Precíz

A kiszervezés napjaink teljesen elfogadott üzemeltetési formája minden nagy-, közép- vagy akár kisvállalat életében. Ránk számíthat.

Nemcsak a válság hatása miatt, hanem ezt figyelembe véve most még inkább elmondható, hogy Magyarországon is egyre népszerűbb az üzletvitel különböző részfolyamatait kiszervezni. Különösen érvényes ez az IT-outsourcing szolgáltatásra. Egyre több cég ismeri fel, hogy a kiszervezés során nemcsak azt érik el, hogy kizárólag alaptevékenységükre koncentrálhatnak, hanem költségeiket tervezhetővé teszik, sőt, jelentősen csökkentik azt.

02 Nem véletlen a piacelemzők azon véleménye, miszerint a jelenlegi gazdasági környezetben az IT-outsource folyamata még inkább felgyorsul, hiszen az informatikai tevékenység kiszervezése már rövidtávon költségcsökkentést, illetve hatékonyságot eredményez – egyes felmérések szerint az üzemeltetés költségének nagyjából 30 százalékos csökkenésével számolhatnak azok a vállalatok, amelyek az IT-outsourcing mellett teszik le voksukat.

Azon túl, hogy az outsource szolgáltatásnak köszönhetően a költségek jól tervezhetővé és ellenőrizhetővé válnak, számos további előnye van a kiszervezésnek. Nem a cégnek kell ahhoz igazodnia, hogy a rendszergazda mikor van szabadságon, táppénzen, vagy mikor nem tud dolgozni menni, mert épp egyetemi vizsgáira készül. Az üzemeltetéssel megbízott cég munkatársai között csupa szakképzett, tapasztalt szakember áll az Ön rendelkezésére, ráadásul 24 órás online rendszerfelügyelet áll ügyfeleink rendelkezésére.

03

Az IT-rendszer teljesítményét pontosan lehet mérni és nyomon követni ezzel a szolgáltatással, a belső eljárások szabályozottá válnak, akárcsak az adatarchiválások és a mentési eljárások. A kiszervezés által garantálható továbbá, hogy szervezete minden munkaállomására csak legálisan telepített és törvénysértés nélkül használható szoftver kerüljön. Mindezeknek köszönhetően az IT-outsourcing mellett döntő cégek az üzletvitelben elengedhetetlen előnyöket biztosító, alacsony költségvetésű és mégis üzembiztos rendszert tudhatnak maguk mögött, mely adatbiztonság tekintetében is feddhetetlen.

A leggyorsabban eszmélő vállalatok már évekkel ezelőtt felismerték az IT-outsourcing előnyeit, de még Ön sincs elkésve.


Gyors üzemeltési kalkuláció:Munkaállomások száma:
Szerverek száma:
Nyomtatók száma:
Egyéb IT üzemeltetési feladatok
Irodai WiFi:
Weboldal karbantartás:


Keressen minket bizalommal!

Email: info ( @ ) cyclick.hu

Telefon: +36 30 457 12 82